- USLuGE -

USLUGE KOJE NODIMO UZ FINANCIRANJE

Uz financiranje opreme nudimo usluge u područjima koji su vezani uz ispravno i sigurno preuzimanje i korištenje objekta leasinga, a klijentu donose uštede i rješavaju ga brige oko objekta leasinga.

PUŠTANJE U RAD

INSTALACIJA

Instalaciju opreme rade certificirani stručnjaci, a usluga ulazi u financiranu vrijednost.

SIGURNOST

JAMSTVO

Jamstvo i osiguranje opreme pokriva sve kvarove i štete koje mogu nastati u radu s opremom.

ODRŽAVANJE OPERABILNOSTI

ODRŽAVANJE

Održavanje je primjereno djelatnosti i mogućnostima klijenta.

JAMSTVO I OSIGURANJE

Oprema se financira s jamstvom proizvođača na vrijeme trajanja ugovora. Ukoliko ono ne postoji ili je neisplativo, i4next će ponuditi jamstvo koje odgovara uvjetima proizvođačkog jamstva.

Za sve štete koje ne spadaju u proizvođačko jamstvo, i4next nudi vlastito prošireno jamstvo SafeGuard.
SafeGuard paket proširenog jamstva pokriva sve štete i rizike koji mogu uslijediti tokom korištenja objekta leasinga, osim šteta koje su uzrokovane teškim nemarom, vlastitim uništenjem, utajom ili otuđenjem.
SafeGuard prošireno jamstvo je paket usluga sa pokrićem police osiguranja elektronskih uređaja gdje su osigurani rizici primjereni štetema i rizicima korištenja informatičke opreme i u potpunosti zamjenjuje potrebu korisnika za osiguranjem objekta leasinga.

ODRŽAVANJE i SERVIS

Uz financiranje nudimo i usluge održavanja opreme koje se naplaćuju uz ratu leasinga ili najma.
Ove usluge štede Vaše resurse te Vas rješavaju rizika nastanka nepredviđenih troškova u slučaju pojavljivanja kvara, a i daju Vam mogućnost da odaberete koliko brzo po nastanku kvara hoćete da oprema bude ponovno u funkciji.
Ukoliko je došlo do nastanka kvara, na Vama je samo da izvršite prijavu, mi odmah krećemo u rješavanje, a potom utvrđujemo da li popravak pokriva jamstvo, osiguranje ili mi sami.

- USLuGE ODRŽAVANJA -

PODRŠKA

Održavanje opreme vrši naša povezana tvrtka ili ugovorni partner. U velikom broju slučajeva to je po odabiru klijenta dobavljač opreme. Međutim,  u slučaju da održavanje ugovorite s nama, mjesečno održavanje se fakturira uz ratu leasinga.

Popravak opreme po uvjetima jamstva proizvođača. Povrat ili dostava ispravnog uređaja od 8:00 do 16:00, od ponedjeljka do petka.

Popravak ili zamjena opreme u roku od 48 sati od prijave kvara. Povrat ili dostava ispravnog uređaja od 8:00 do 16:00, od ponedjeljka do petka.

Popravak ili zamjena opreme u roku od 24 sata od prijave kvara. Povrat ili dostava ispravnog uređaja od 8:00 do 16:00, od ponedjeljka do petka.

Popravak ili zamjena opreme u roku od 4 sata od prijave kvara. Povrat ili dostava ispravnog uređaja od 8:00 do 16:00, od ponedjeljka do petka.

Popravak ili zamjena opreme u roku od 4 sata od prijave kvara radnim danom, a 6 sati vikendom. Povrat ili dostava ispravnog uređaja od 0:00 do 24:00, sve dane u tjednu.