PORTFOLIO

Naši proizvodi

Nudimo dva osnovna oblika financiranja: operativni i financijski leasing. Stjecanjem iskustva u projektima sa našim klijentima, razvili smo cijeli niz varijanti prilagođenih njihovom različitim potrebama.

Specifičnost naših proizvoda bazira se na četiri osnovne grupe uvjeta koji čine našu ponudu sadržajnom, atraktivnom i korisnom velikoj većini gospodarskih subjekata i potrošača.

Uvjeti financiranja

Uvjete financiranja prilagođavamo potrebama klijenta, a parametri se definiraju prema ekonomskoj isplativosti opreme i financijskoj poziciji klijenta. Kompleksnost potreba i način poslovanja utječu na način korištenja opreme pa se tome prilagođava i naše financiranje. S druge strane kad nešto kupite to morate iskoristiti do kraja i ne možete vratiti. Isto tako skromniji financijski pokazatelji nisu znak da poslovni model ne može podnijeti financiranje.

Modeli nabavke opreme

Opremu možete nabaviti kod bilo kojeg prihvatljivog dobavljača, kod naših partnera ili od naše sestrinjske tvrtke Expert i4next, a transport i instalacija može biti sastavni dio ponude. U svakom slučaju, kada uđete u aranžman s nama uvjeriti ćete se da ste se riješili svih briga oko nabavki i gospodarenja s informatičkom opremom, a glavobolje oko toga što kako i kada nabaviti, prestaju.

Pokriće kvarova i šteta

Za pokriće šteta informatičke opreme nudimo naš paket jamstva SafeGuard, formiran kao “kasko” osiguranje za vozila. Ovo jamstvo oslobađa Vas brige i troškova koje trpite uslijed mogućih nastalih šteta. Nemogućnost planiranja troškova i neizvjesnost mogućnosti njihova nastanka jedna su od najvećih opasnosti za stabilnost poslovanja. 

Usluge održavanja i SLA

Uz financiranje Vam možemo ponuditi i usluge održavanja opreme, s dostavom i preuzimanjem u našem servisu ili na Vašoj lokaciji. Održavanje može biti ugovoreno i sa zamjenom opreme do popravka i to prema ugovorenim vremenskim uvjetima po principu SLA (Service Level Agreement).

FINANCIRANJE OPREME I PROJEKATA

Financiramo pretežno informatičku opremu:

  • prijenosnike, osobna računala, monitore, printere i svu dodatnu opremu
  • serversku i podatkovnu opremu te svu ostalu opremu za data centre
  • kompjutorske mreže od core opreme, opreme za lokalne mreže fizičke ili bežične
  • mobilnu opremu i to pametne telefone, tablete i ostale ručne uređaje

Financiramo i ostalu opremu:

  • opremu za komunalna društva i ostalo za lokalnu samoupravu
  • medicinsku opremu
  • opremu za ugostiteljstvo
  • strojeve i opremu u industriji

Podržavamo razvoj kružnog gospodarstva i zaštitu okoliša.

PROIZVODI

Prema namjeni i vrsti projekta

Project leasing

Financiranje projekta ss uključenim plaćenjem dobavljača u fazi dobave i implementacije, a po isteku ugovora zadržavanje opreme do završetka migracije. Na ovaj način se klijentu pomaže da se u trenutcima završetka starog i početka novog projekta troškovi ne povećavaju.

Soution leasing

Financiranje programskog rješenja i pripadajućeg hardvera. Za korisnika to znači financiranje kompletnog sustava za obavljanje određene funkcije.

Tech Exchange

Financiranje opreme s mogućnošću isključenja ili zamjene određenog dijela opreme u slučaju odlaska djelatnika ili nedostatka zadovoljavajućih karakteristika.

Managed Workplace

Financiranje klijentske opreme gdje je u mjesečna davanja uključeno održavanje i osiguranje opreme do nivoa SLA, tj. s popravkom ili dovođenjem u operativno stanje radnog mjesta u garantiranom roku. 

Print solution

Financiranje štampača i usluge dobave potrošnog materijala i održavanja, gdje klijent plaća ratu leasinga, te ostale troškove na bazi ugovorene cijene ispisa po stvarnom utrošku.

GO MOBILE

Financiranje mobilnih uređaja sa uslugama osiguranja opreme i sigurnosnom platformom.

SALE & LEASE BACK

Otkup i davanje u leasing opreme u svrhu monetiziranja ili outsourcinga postojeće opreme. Ovaj proizvod je često puta i sastavni dio projekta nabavke nove opreme putem leasinga.

GO SMART

Financiranje Smart City rješenja gdje se financira projekt uvođenja Smart rješenja te klijent, često puta lokalna samouprava, otplaćuje projekt kroz leasing ugovor te usklađuje prihode i rashode.