+385 1 5802 887 info@i4next.hr
Slider

i4next leasing Croatia d.o.o. je leasing društvo koje posluje od 2006. godine, a osnovano je od strane austrijske tvrtke i4next international trading & leasing G.m.b.H, sa sjedištem u Beču.

Društvo je specijalizirano za leasing informatičke opreme i informatičkih projekata.

Od 2008. godine i4next leasing Croatia d.o.o. posjeduje licencu Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (Hanfa) za djelatnost leasinga. Hanfa promiče i čuva stabilnost financijskog sustava te se rukovodi načelima transparentnosti i izgradnje povjerenja među sudionicima financijskih tržišta i izvješćivanja potrošača.

Your Financial Partner For Each Stage of Your IT Equipment

i4next leasing Croatia d.o.o. je jedina leasing kuća u Hrvatskoj koja se sustavno bavi leasingom informatičke opreme.

Svakodnevno povećavamo našu paletu usluga s novim proizvodima koji nude dodatne opcije i pogodnosti, proizašlima iz kontinuiranog praćenja razvoja tehnologije te potreba klijenata i tržišta.

Svakom klijentu nudimo rješenje prilagođeno njegovim potrebama, a u odnosu s klijentom težimo ravnopravnoj suradnji i dugoročnom partnerskom odnosu.

Osim leasinga informatičke opreme i rješenja, i4next leasing Croatia d.o.o. također nudi prodaju, najam i održavanje informatičke opreme.

Kao jedina leasing kuća koja pruža cjelokupno rješenje i uslugu za informatičku opremu, s povjerenjem nam se obraćaju državne institucije, velika, mala i srednja poduzeća, kao i privatne osobe.

Želite promijeniti vaše poslovanje na bolje?
Slider
Share This
Nazovite
Directions
i4next